Adgang til centeret

Adgangen til fitnesscenteret foregår med nøglebrik, brikken aflæses ved at holde den foran scanneren til venstre for hovedindgangen og så låser døren automatisk op med et lille klik, hvorefter døren kan åbnes.

Receptionen er bemandet den første mandag i hver måned fra kl. 19:00 – 20:00, her kan du hente din nøglebrik, blive meldt ind, få en rundvisning eller svar på dine spørgsmål.

Det er selvfølgelig også muligt at få en nøglebrik udenfor receptionens åbningstider, her skal du blot aftal tid om afhentning af nøglebrikken på bestyrelsen@alltimefitness.dk

20210304_130841

Omklædning og opbevaring

Centret har 2 omklædningsrum som er placeret i samme område med fælles garderobe.

Begge omklædningsrum indeholder fælles område med bænke, knagerækker til tøj, 3 brusere og et toilet.

Vi har ingen skabe til opbevaring, men man må gerne medbringe en taske med sine ting, rundt i centret.

Drikkevand, håndsprit & papir

Vi har ikke i øjeblikket en decideret vandpost, men vi har et lille køkken hvor det er muligt at fylde en drikkedunk med vand. Husk dog at medbringe egen drikkedunk.

Der er rundt om i fitnesscenteret placeret papir og sprit til aftørring af kontaktflader samt håndsprit. Vi anbefaler, at du altid bruger håndsprit før og efter træningen.

Det er vigtigt at man ALTID aftørrer maskiner og udstyr på alle berøringsflader efter brug. Dette for at undgå smitte af sygdomme m.v.