Holdtræning - Træn på alle de hold, du har lyst til

Når du er medlem af All Time Fitness, kan du træne på alle de hold, du har lyst og kræfter til. 

Holdtræning er for dig som får mest ud af træningen, når instruktøren sikrer korrekt udførelse af øvelserne og motiverer dig til at yde lidt mere, end når du træner alene og du skal gerne gå fra træning fyldt op af energi og godt humør.

Vores holdtræning er både for nye og øvede, unge, “midt i livet” & ældre, så uanset dit udgangspunkt, vil der altid være et eller flere hold der passer dig, både indenfor Styrke-, Kondition-, Smidighed og Koordination.

53076497_2979464675404786_6099911105822326784_n (1)
bodypump_90x620
the-creative-exchange-1309304-unsplash-e1558099667770.jpg

Bodypump

Effekt

Yoga

BodyPump fokuserer på intensiv og effektiv træning af alle muskelgrupper og ingen konditionstræning, men er derimod et hold baseret på basale styrketræningsøvelser, og ingen svær koreografi, hvor træningen foregår med vægtstænger og -skiver.

BodyPump er for dig, som ønsker en fast og markeret krop og samtidig vil opnå en god forbrænding.

Effekt er funktionel og holdningskorrigerende muskeltræning bestående af øvelser, der udføres langsomt, kontrolleret uden ydre belastning. Det er udelukkende kroppens egen vægt, der udgør belastningen. øvelserne foregår stående, siddende og liggende.

Formålet med Effekt er rent fysisk at skabe bedre kropsbevidsthed, bedre holdning og gøre kroppen stærkere og mere udholdende og hertil kommer det kosmetiske aspekt, idet vi via Effekt træningen også opnår en mere velformet og sundere krop.

Dette yogahold er for alle. Vi har hver vores udgangspunkt og vi arbejder os ind i stillingerne ved at mærke efter, hvad kroppen vil være med til.

Timen starter med, at vi varmer kroppen op med forberedende øvelser, hvor vejrtrækningen kombineres med kroppens glidende bevægelser.

I Hatha yogaen har vi fokus på korrekte stillinger hvor styrke, balance og smidighed øges og kombineres med vejrtrækningen. Der vil være forskellige kombinationer af øvelserne.

Vi afslutter hver time med afspænding ”savasana”. Savasana kan være en god måde at give kroppen og sindet en tiltrængt pause.

  • Bodypump
  • Effekt
  • Item #2

Bodypump

Cirkeltræning

Fitness Boxing

Hit Fit Dance