Styrketræning

Vores styrketræningsmaskiner er det bedste fra bl.a. Matrix Fitness og Gym80.
Udstyret er nemt at benytte og både nybegynderen og den øvede udøver vil finde udfordring i vores maskinpark.

For dem der gerne vil supplere deres træning med frie vægte, tilbyder vi justerbare bænke, forskellige vægtstænger, vægtløftnings platform, kettlebells og håndvægte fra 1 – 40 kg.

Vi har en Connexus-rack, der giver dig muligheden for at kaste med slamballs, opsætte TRX udstyr og boksesæk.

Billeder af vores maskiner og udstyr

Billeder er på vej

Er du ny til styrketræning?

Fitnesscenteret kan virke som et skræmmende sted for begyndere, der ikke er vant til at løfte vægte eller bruge maskiner. Faktisk, så tror vi at dette holder mange fra helt at begynde med at træne. Derfor står vores instruktører klar til at hjælpe og vejlede dig i din træning og i brugen af maskiner og andet udstyr, så du får de bedste muligheder for at opnå dine træningsmål.

Vi anbefaler alle vores medlemmer at få lavet et basis træningsprogram ved os, det vil hjælpe dig til at fastholde din motivation og at opnå dine træningsmål.

Basis træningsprogram og intro til vores maskiner
Ønsker du at få lavet et træningsprogram eller vil du have vist hvordan vores maskinerne virker? Så kontakt en af vores 3 instruktører og lav en aftale. 

Olav på tlf. 74 82 33 06
Kaj på tlf. 23 30 28 24
Morten på tlf. 61 28 84 86

Vigtigheden af styrketræning

Styrketræning medfører en lang række af positive effekter, som ikke er til at tage fejl af. Styrketræning holder din krop i form og gør dig bedre i stand til at udføre dagligdagsaktiviteter uden at få smerter herved. 
Styrketræning er især vigtigt, fordi det medvirker til vedligeholdelse af muskelmasse, hvilket vi allerede i 30’erne begynder at miste. 
Desuden forebygger styrketræning overvægt, hvilket kan føre til en lang række af livsstilssygdomme, som kan have alvorlige konsekvenser. Udover dette, forebygger styrketræning fald i stofskiftet, reducerer ledsmerter og forbedrer humøret, da det udskiller endorfiner i hjernen, som gør os i godt humør.

Centeret er åbnet mandag til søndag kl. 04:00 - 22:00.

Besøg Os

Find vej til All Time Fitness.
Vi glæder os til at se dig.

Smedestræde 2, 5792 Årslev

Ring til os

Kontakt os alle hverdage mellem kl. 16:00 - 20:00.

29 88 81 75

Skriv til os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

info@alltimefitness.dk

Følg os på facebook